Ana Bekuta otkrila da li će stati na ludi kamen: Prva polovina života mi je prošla u traženju prave ljubavi

14.11.2021

15:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica i njen partner Milutin Mrkonjić ove godine obeležavaju deceniju ljubavi

Ana Bekuta otkrila da li će stati na ludi kamen: Prva polovina života mi je prošla u traženju prave ljubavi
mrka i ana - Copyright ATAImages/ A.A.

Pošto je političar i bivši ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić letos podvrgnut operaciji aortnog zaliska, mnogi su se zabrinuli kada su čuli da je ponovo u bolnici. No, njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta je odmah smirila javnost i zvaničnim saopštenjem rekla da je Milutin dobro, ali i da mu je proteklih dana ugrađen pejsmejker.

Popularni Mrka dobro je podneo ovaj hirurški zahvat. Naravno, narednih nedelja moraće da se odmara pod strogim nadzorom lekara. Ako su on i Ana planirali neku proslavu povodom decenije ljubavi, ta priča će malo sačekati, otkriva za "Hello".

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je Ana.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Iako se savršeno slažu, dalji korak u vezi, kao na primer brak, ne planiraju. To bi, mora se priznati, bila savršena kruna desetogodišnje ljubavi. Ali, on je zvanično oženjen, a ona nema nameru da ponovo staje na "ludi kamen".

- Ne planiram da se udam, nisam luda. (smeh) Hoću da budem slobodna, a poverenje između nas postoji od samog starta. Brak ionako ništa ne bi promenio - zaključuje Bekuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike