Umesto slavlja, tuga: Halid Bešlić na svoj rođendan ostao bez velike prijateljice

20.11.2021

21:19

0

Pevač je istakao da je malo pevača na estradi poput Merime Njegomir

Umesto slavlja, tuga: Halid Bešlić na svoj rođendan ostao bez velike prijateljice
halid_08052018_00033 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Halid Bešlić puni danas 68. godina, a baš na njegov rođendan preminula je pevačica Merima Njegomir, njegova prijateljica i dugogodišnja saradnica, što ga je i te kako rastužilo. 

Posle odlaska Marinka Rokvića, Bešlić ističe da je izgubio još jednu koleginicu i veliku pevačicu, a to mu je teško da prihvati. 

- Eto, desilo se to sa Merimom baš na moj rođendan, danas je moj rođendan i bio bi rođendan Tomi Zdravkoviću. Ode Marinko, ode Merima... Jedna plejada, moja generacija faktički. Ja i Merima smo bili dobri prijatelji. Jedna je od retkih pevačica koja je uvek bila u samom vrhu. Velika pevačica i dobra osoba - istakao je Bešlić.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako je objasnio, znao je da se Merima bori sa zloćudnom bolešću, ali nije spreman da se pomiri sa njenom smrću. 

- Nekako, kada čovek to očekuje, na neki način lakše podnese. Ali opet, baš mi je žao i nikada nisi spreman. Nek je Merimi laka zemlja, bila je dobra osoba. Pamtićemo je po njenim pesmama. Malo je takvih pevačica kao što je Merima - zaključio je Bešlić za Dnevni avaz. 

Podsetimo, Merima će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana, a datum njenog ispraćaja na večni počinak još uvek nije poznat javnosti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike