Sanja Marinković, iza kulisa: Gošćama „peglam" i celulit!

19.11.2021

21:52

0

Voditeljka poznate emisije se svojski trudi da svakako ko joj dođe - bude srećan i zadovoljan kako sobom, tako i okolinom

Sanja Marinković, iza kulisa: Gošćama „peglam" i celulit!
Copyright Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Marinković pružila je javnosti uvid u to šta se dešava iza kulisa emisije koju već dugo vodi. Prema njenim rečima, svi gosti unapred znaju šta ih čeka, a kada je izgled u pitanju - „pegla" im kako lica, tako i nedostatke na telu.

Upitana da se priseti najneprijatnije scene sa snimanja, objasnila je kako ih nema, jer ništa ne prepušta slučaju pa za neprijatnosti i nema mesta.

– Nemam ih, jer je kod mene sve poznato. Svi dobijaju pitanja unapred, svi znaju ko će s kim da sedi, čak ih mi savetujemo šta će da obuku da bi izgledali što lepše, što je i meni cilj – počela je Sanja.

„Samo da su svi srećni!"

– Kod mene u emisiji se radi i „peglanje" lica i kamere 15 minuta pre snimanja za svakog gosta. Moji kamermani čak vode računa da se mojim gošćama ne vidi ono što ne bi trebalo, višak celulita i tako to. Mi sve to „ispeglamo". Da svako bude srećan! – dodala je u razgovoru za „Kurir", pa nastavila o tome koliko voli da ugosti uspešne žene, jer su one mnogima inspiracija.

– Mnogo volim da zovem u emisiju uspešne žene, a pogotovo one koje su na nekim visokim pozicijama. One baš mogu biti velika inspiracija svima. Svako od njih ima svoje želje i zahteve... Trudim se da svima izađem u susret. Uglavnom pitaju ko su ostali gosti, ja svima predstavim svakog gosta i pitam ih sa kim žele ili ne žele da gostuju. Mi to sve uklopimo, ja te ljude manje-više odlično poznajem – zaključila je Marinkovićeva.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike