„Seljanka je sa sela, a seljančura je Sanja Marinković”? Snežana Borjan ne prestaje sa prozivkama (FOTO)

28.07.2021

15:20 >> 15:54

0

Autor: D. Božović

Supruga kapitena Crvene Zvezde” nakon čitave drame nema lepo mišljenje o Marinkovićevoj

„Seljanka je sa sela, a seljančura je Sanja Marinković”? Snežana Borjan ne prestaje sa prozivkama (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Supruga kapitena „Crvene Zvezde”, Milana Borjana, Snežana Borjan ne prestaje sa prozivkama na račun Sanje Marinković koja je ostavila veoma neprikladan komentar na račun dve turistkinje koje su na odmoru u Turskoj.

Nakon Snežanine objave, stigle su i poruke podrške njenih istomišljenika.

Snežana Borjan, Printscreen Instagram/snezanafi

– Bravo Snežo, Sanja je oduvek ponižavala čak i goste u svojoj emisiji, a seljake (ljude sa sela) pogotovo – napisala joj je jedna korisnica Instagrama, a onda je usledio odgovor golmanove supruge:

– Seljaci su pošteni ljudi koji žive na selu i obrađuju zemlju da bi imali da jedemo. A seljančura je već ozbiljan termin neispunjene, isfrustrirane žene koja se leči u komplksima i još je na sve to prenezadovoljna svojim životom. Molim vas, pravite razliku – dodala je ona.

No, Borjanova se nije zaustavila na ovome, te je novim snimkom ponovo prozvala Marinkovićevu. Naime, ona je objavila snimak dok se sunča kraj bazena bikiniju i tu priliku iskoristila da voditeljku još jednom „pecne.

Snežana Borjan, Printscreen Instagram/snezanafi

– Što nisi stavila neku ogradu ovde, hoćeš da dođe Sanja Marinković da mi slika celulit?!

Inače, Marinkovićeva se oglasila povodom sporne fotografije ističući da je njen potez pogrešno protumačen i da nije imala zlu nameru.

– Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim.

Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

Podsetimo, voditeljka je tokom letovanja napravila fotografiju kojom je zgrozila čitavu javnost. Naime, radi se o slici na kojoj je uslikala krišom dve žene i ostavila neumesan komentar na račun njihovih kilograma.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike