Porodici je dala obećanje! Sanja Marinković se razvela, sad poručuje: Neću biti sama ceo život

19.11.2021

09:18

0

Voditeljka kaže da je bolje i da nema nikoga, nego da je sa pogrešnim čovekom

Porodici je dala obećanje! Sanja Marinković se razvela, sad poručuje: Neću biti sama ceo život
Copyright Sanja Marinković ATAImages/M. M.

Voditeljka Sanja Marinković početkom ove godine razvela se od supruga Aleksandra Uhrina, a odmah su počele priče kada će biti spremna za novog partnera. Ona kaže da trenutno nema dečka.

- Sama sam. Volim da kažem da je bolje da sam sama nego sa nekim pogrešnim čovekom. Emotivnog partnera nemam, ali imam puno drugarica sa kojima izlazim i mnogo se družim sa svojom porodicom. Svi oni muškarci sa kojima su me u javnosti povezivali - to nije bila istina. To su sve bili moji poznanici ili prijatelji, ili ljudi koje znam samo sa televizije. Da nisam sama, ja bih rekla - ispričala je voditeljka za "Kurir". Ipak, razvod ne znači i da je izgubila veru u ljubav, te jasno poručuje da ima nameru da uplovi u novu ljubav.

- Ne mislim ja da budem sama ceo život.

Na pitanje da li bi novog partnera predstavila javnosti, Sanja tvrdi:

- Pa ne znam baš da li bih ga predstavila, jer ni svog bivšeg supruga nisam eksponirala, osim na samom početku. Posle sam dala obećanje i njemu i svojoj porodici da ću teret svoje slave poneti samo ja, a da ću njih da zaštitim. Tako je ostalo do danas. Zvali su me nedavno da slikam mamu, nažalost, dala sam obećanje porodici da to neću da radim, a i nedavno smo obeležili godinu dana od smrti mog tate. Svi smo i dalje osetljivi zbog toga - ispričala je Marinkovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike