Barbara Bobak o sukobu Darka Lazića i Uroša Živkovića: "Pomislila sam da su pijani idioti"

18.11.2021

08:41

0

Pevačica je otkrila da li je zaista došlo do svađe između kolega

Barbara Bobak o sukobu Darka Lazića i Uroša Živkovića: "Pomislila sam da su pijani idioti"
darko lazic, uros zivkovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno je u medijima odjeknula vest da su Darko Lazić i Uroš Živković imali sukob zbog Barbare Bobak, a ona je sada rešila da otkrije sve o ovom slučaju.

- Ja sam Uroša videla samo na pet sekundi. Prišao je stolu, javio se i to je to. Da li su njih dvojica posle imali neku svađu, ja to ne znam jer nisam bila tu uopšte. Ja sam otišla u sobu po stvari, tako da, šta god da se tu izdešavalo, desilo se dok sam ja bila u toj sobi - ispričala je Barbara za "Hype".

- Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, videla sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: "Pijani idioti". Prišla sam im i rekla Darku: "Idemo kući, dosta je". Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo. Moraćete Darka to da pitate - dodala je Bobakova, koja je nakon haosa u gorepomenutom incidentu završila u bolnici sa kragnom oko glave.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, oni su bili na proslavi kod kolege Srećka Krečara, kada je navodno došlo do sukoba između Darka i Uroša. Lazić je, kako se pisalo, mislio da se Živković udvara njegovog devojci, te nasrnuo na njega i slomio mu čašu u ruci. 

Uroš se tada oglasio za 24sedam, te otkrio šta se desilo i da li su se njih dvojica zaista posvađali. 

- To je laž. Srećko je hteo da uzme čašu od Darka, ona je pukla i tako se posekao, a ja sam se samo našao tu. Ni do kakvog sukoba nije došlo - izjavio je Uroš kratko za 24sedam.

24sedam
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike