Pretila sam majci da ću se ubiti zbog njega: Lepa Lukić o fatalnoj ljubavi iz mladosti

17.11.2021

22:38

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je kao šesnaestogodišnjakinja bila smrtno zaljubljena u jednog mladića, kojeg je, posle 15 godina, srela na sopstvenom koncertu

Pretila sam majci da ću se ubiti zbog njega: Lepa Lukić o fatalnoj ljubavi iz mladosti
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Lepa Lukić još kao jako mala bila je vrlo odlučna u svojim namerama, pa makar se poslužila ponekad i lukavošću.

Pevačica je u prilog tome ispričala jednu anegdotu koja datira iz vremena kada je bila jako mlada. Naime, Lepa se sa samo 16 godina toliko zaljubila u jednog mladića, da je ucenjivala čak i svoju majku i to sopstvenim samoubistvom! Ona kaže da je pretila da će se ubiti ukoliko joj roditelji ne dozvole da se viđa sa izvesnim momkom.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam, da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam – ispričala je Lepa u emisiji “Zvezde Granda specijal”, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i to na sopstvenom koncertu.

- On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh). Ali prođe to… To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim – ispričala je Lepa Lukić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike