Merima Njegomir i Lepa Lukić kao bliznakinje: Fotografija iz prošlosti odraz njihovog velikog prijateljstva

12.11.2021

07:15

0

Pevačice se godinama druže i sarađuju, a sada su jedna uz drugu i u bolu

Merima Njegomir i Lepa Lukić kao bliznakinje: Fotografija iz prošlosti odraz njihovog velikog prijateljstva
0-02-05-ccba244c2e303a526693638cc41e89d5da641664d760f06b692d36216e74c8ad_6cee7d1125606399 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Merima Njegomir se već neko vreme bori sa teškim oblikom bolesti, a vest o tome mnoge je rastužila. Među onima kojima je to teško palo je i pevačica Lepa Lukić, koja je priznala da su njih dve velike prijateljice. To pokazuje i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama.

Merima Njegomir printscreen „Happy", jutarnji program
 

Naime, na jednom poznatom nalogu na Instagramu osvanula je fotografija pevačica koje su na njoj izgledale kao bliznankinje - ista boja kose i frizura, osmeh na licu, ali i stajling su pokazatelj da su se uvek ugledale jedna na drugu.

Podsetimo, kada je objavljena vest da je Merima teško bolesna, Lepa Lukić se oglasila, te istakla da nije mogla da zadrži suze zbog svoje prijateljice i koleginice.

- Ja nju najviše volim na svetu. Znam da je bolesna, najviše bih volela da ozdravi. Teško mi je, odlaze sve veličine, ja ne znam šta je ovo. Čula sam se jednom sa njom, ali sam se rasplakala, pa mi je njen sin rekao: ''Nemojte gospođo Lepa, nije Vama teže nego meni, niko od nas ne plače pred njom!'', potresla se što mislim na nju, nisam je više uznemiravala - rekla je pevačica za Republiku.

Lepa Lukić Printscreen Happy
 

Merima je, inače, pre dva dana proslavila rođendan, a mnogima je bilo čudno što se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti. Sada je jasno i zašto je to tako.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike