Lepa Lukić potresena zbog bolesti Merime Njegomir: "Čula sam se sa njom i rasplakala"

10.11.2021

21:11

0

Pevačica priznaje da ju je pogodilo saznanje da je njena prijateljica i koleginica zdravstveno loše

Lepa Lukić potresena zbog bolesti Merime Njegomir: "Čula sam se sa njom i rasplakala"
sabor_rts_27052021_0070 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Merima Njegomir, kako se navodi, ima velike zdravstvene probleme. Kako je izjavila, njoj je zdravlje narušeno, a ova vest je veoma potresla njenu koleginicu Lepu Lukić.

Lepa je ispričala da se rasplakala kada je saznala da njena prijateljica boluje, te da se čula sa njom.

Stefan Tomasević/ATAImages
 

- Ja nju najviše volim na svetu. Znam da je bolesna, najviše bih volela da ozdravi. Teško mi je, odlaze sve veličine, ja ne znam šta je ovo. Čula sam se jednom sa njom, ali sam se rasplakala, pa mi je njen sin rekao: ''Nemojte gospođo Lepa, nije Vama teže nego meni, niko od nas ne plače pred njom!'', potresla se što mislim na nju, nisam je više uznemiravala - rekla je za Republiku.

Lepa Lukić Printscreen Happy
 

Merima je juče proslavila rođendan, a mnogima je bilo čudno što je već mesecima nema u javnosti.

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - rekla je pevačica, pa nastavila:

- Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba - zaključuje Merima za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike