Maja Berović otvoreno o trudničkim danima: Muž mi povlađuje ali, kuku meni, šta će biti kad se porodim!

17.11.2021

09:05

0

Pevačica priznaje da nije verovala da će beba upravljati njenim životom i emocijama i pre rođenja

Maja Berović otvoreno o trudničkim danima: Muž mi povlađuje ali, kuku meni, šta će biti kad se porodim!
Maja Beorvić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Berović i njen suprug Alen Dragosav će se uskoro po prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Kao gošća jedne emisije, otvoreno je progovorila o trudničkim danima, kao i planovima za bebino odrastanje.

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže: „Mislio sam da ćeš biti nervozna'', a meni hormon sreće na maksimalnom nivou - ističe Maja, pa otkriva zašto je ovoliko dugo čekala da bi napravila ovaj korak u braku.

- Gradila sam karijeru. Da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno, ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - objašnjava ona.

To se svima desi!

Ovo prilikom, prokomentarisala je i to koliko se njena okolina promenila pošto je postala velika zvezda.

- Da, promenile su se stvari. Ja sam samo gledala svoj put, nisam gledala kako ljudi oko mene reaguju... Naravno da su se menjali, ali ne vidim ja tu ništa loše. To svi dožive u nekom momentu. Alen i ja nikada nismo nikoga povredili zbog karijere i nečega što smo želeli da postignemo - dodala je, pa se osvrnula na prve trudničke fotografije.

 

 

- Htela sam da te fotografije budu posebne, tražila sam razne ideje po Pinterestu. Htela sam da imamo utisak te blažene žene i to je tako i ispalo. Alen mi povlađuje, mora sada. Rekla sam: „Kuku meni, šta će biti kad se porodim". Ali mislim da ću sve to sa zadovoljstvom raditi. Nisam mogla da verujem da će beba da upravlja mojim životom i emocijama, a da se nije ni rodila - izjavila je Maja u „Amidži šouu".

Podsećanja radi, Maja je tim fotografijama na Instagramu potvrdila pisanja 24sedam, da je u drugom stanju. U februaru naredne godine će roditi dečaka.

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebovic coming soon. Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi zivot! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - poručila je na Instagramu tada Maja.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike