Kakav donji veš nosi Lejdi Gaga? Haljina sa dubokim šlicem pokazala sve, fanovi ostali u šoku (FOTO)

16.11.2021

22:12

0

Iako je pevačica na sve načine pokušala da obuzda lepršavu haljinu, to joj nije pošlo za rukom

Kakav donji veš nosi Lejdi Gaga? Haljina sa dubokim šlicem pokazala sve, fanovi ostali u šoku (FOTO)
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga se tip-top doterala i uputila se na promociju filma „House od Gucci“. Nije mogla ni da pretpostavi da će njena odevna kombinacija pokazati i više nego što je to ona želala. Naime, ona je nosila dugu crnu haljinu s golim ramenima i velikim prorezom, a dok je pozirala trudila se da sve stoji na svom mestu, međutim, to joj nije pošlo za rukom.

Kako je vetar jako duvao, u jednom momentu joj je podigao haljinu koja je pokazala šta se krije ispod nje. Fotoreporteri su uslikali momenat kada se pevačici video donji veš zbog čega su njeni fanovi ostali u šoku, ali ne zbog toga što su joj se videle gaćice, već zato što su očekivali provokativniji veš. 

Profimedia
 

- „Očekivao sam neki provokativniji veš od Gage“, „Žena voli udobno“, „Deluje kao neko ko ne nosi gaćice“, „Dobar izbor donjeg veša“, „Gaćice u boji kože uz crnu haljinu, ne ide“ - neki su od komentara na ručun njenog stajlinga. 

Profimedia
 

Podsetimo, insert iz filma „House od Gucci“ u kojem Lejdi Gaga priča srpski oduševio je našu publiku. Interesantna scena tokom koje traje njen dijalog sa kolegom i glumcem Adamom Drajverom, koji je u filmu Mauricio Guči, oduševio je sve. Naime, Lejdi Gaga tokom jedne od scena izgovara reč na srpskom: „Kreten“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike