Vesna Zmijanac i Relja Popović kao da su stranci? Posle zajedničkog puta pala bežanija s aerodroma: Fanovi u šoku! (FOTO)

16.11.2021

10:17

0

Prema rečima očevidaca, pevačica je gotovo bežala od ćerke i zeta i mnogi su ih zbog toga gledali u čudu

Vesna Zmijanac i Relja Popović kao da su stranci? Posle zajedničkog puta pala bežanija s aerodroma: Fanovi u šoku! (FOTO)
Nikolija Jovanović i Relja Popović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Već neko vreme unazad, spekuliše se kako odnosi Nikolije Jovanović i Relje Popovića sa Vesnom Zmijanac nisu najbolji. Kad je par dobio drugo dete - šuškanja su bila podgrejana, jer se Vesna nije pojavila na proslavi koju je reper organizovao, navodno jer joj je to bilo zabranjeno.

Ubrzo, pevačica je istakla da je među njima sve okej, međutim, scena koja se najskorije odvila na aerodromu ponovo je na čitavu situaciju stavila veliki znak pitanja.

Kako majka i ćerka putuju zajedno, a izbegavaju se?

Proteklog vikenda, naime, Nikolija i Relja su imali nastup u Bernu, dok je Vesna iste večeri nastupala u Cirihu. Nakon završenih koncerata, svo troje su se sutradan vratili za Beograd istim letom iz Švajcarske, međutim sa aerodroma su izašli, navodi se, kao da se ne poznaju.

- Situacija je bila u najmanju ruku jako čudna, jer je Vesna trčala da izađe među prvima iz aviona. Bukvalno je delovalo kao da beži od Nikolije i Relje, a i tokom uzimanja prtljaga nisu stajali zajedno, iako su oko njih bili mnogi drugi putnii koji su ih gledali u čudu. Nikome nije bilo jasno kako majka i ćerka mogu da putuju zajedno, a da se tokom celog leta izbegavaju - rekla je jedna devojka koja je bila u istom avionu, prenosi „Blic".

- Svima je delovalo da među njima ima nekih nerazjašnjenih stvari i da su u nekom sukobu. Čak nisu sačekali jedni druge kako bi se zajedno vratili sa aerodroma kući, nego je Vesna prva istrčala da uhvati taksi, dok su ovo dvoje u pratnji saradnika izašli među poslednjima sa aerodroma - dodala je.

S druge strane, Vesna je pokušala da što neprimetnije izađe sa aerodroma i sakrije se od radoznlih pogleda, s kapom na glavi i zaštitnom maskom na licu. Međutim, to joj nije pošlo za rukom.

G.G./ATAImages
 
G.G./ATAImages
 

Podsetimo, nedavno je i sama Nikolija otkrila da retko viđa majku, te da Vesna zbog obaveza nema vremena da joj pomaže oko čuvanja dece.

- Relja i ja delimo obaveze 50:50. Moja majka nema slobodan vikend do februara, tako da mi ne pomaže u čuvanju dece. Kada mi je pročitala repertoar i datume, ušla sam u kalendar i saznala da se nećemo skoro videti - rekla je nedavno Nikolija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike