Niko ne zna kako im se zove dete: Nikolija otkrila razlog zašto krije ime druge ćerke

04.11.2021

11:51

3

Pevačica, kao i njen suprug, imaju velike razloge za takvu odluku

Niko ne zna kako im se zove dete: Nikolija otkrila razlog zašto krije ime druge ćerke
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nije prošlo ni četiri meseca otkako je dobila drugo dete, a Nikolija Jovanović se već vratila poslovnim obavezama. Ona je održala nastup, a pre toga razgovarala sa pripadnicima sedme sile, kojima je otkrila zanimljivosti iz njenog života, poput toga zašto još uvek niko ne zna kako joj se zove druga ćerka.

- Glupo je da kažem, ali kada bih vratila vreme unazad, ne bih vam otkrila ni to prvo, bila je onako euforija, svi ste bili ispred porodilišta, sad nam se sve sleglo i odlučili smo da decu potpuno sakrijemo, kako iz medija tako i sa Instagrama. Želim da našim ćerkama damo slobodu da mogu da biraju kad porastu da li žele da budu javne ličnosti. Jer ako Relja i ja to sada uradimo, one neće imati izbor kao što ga ni ja nisam imala - ispričala je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila vest da je njen suprug Relja bio u bioskopu sa nepoznatom plavušom. Ono što niko nije znao jeste da je Nikolija promenila boju kose, a ova priča ih je oboje nasmejala. Priznaje da se ne boji da će je suprug prevariti.

- Postoji poverenje, mirna sam. On me pravi da se činim spokojnom, nemam razloga da budem ljubomorna, a i kada bih bila nešto ludo ljubomorna, mislim da bih odlepila kad uzmem u obzir broj nastupa koje imamo i on i ja, pritom njegovi fanovi većinom su žene, kao i moji doduše - rekla je Nikolija kroz smeh.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kao što je bio slučaj sa prvim detetom, tako je i sa drugim - Nikolja se brzo vratila poslovnim obavezama. Kako kaže, ne bi se osećala ispunjenom da ne radi.

- Ja volim da radim, mislim da žene treba da rade, da ne kažem moderne mame, 21. vek je, da bih se osećala ispunjenom treba da radim posao koji volim, to samo može da doprinese da se osećam dobro - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike