Relja Popović odgovorio na priče o prevari: Uz fotografiju zgodne plavuše objasnio sve! (FOTO)

09.10.2021

18:44

0

Autor: M. Gudžulić

Kako uglavnom izbegava da priča o svom privatnom životu javno, ovoga puta je, na iznenađenje mnogih, prekršio sopstveno pravilo

Relja Popović odgovorio na priče o prevari: Uz fotografiju zgodne plavuše objasnio sve! (FOTO)
Relja Popović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright Relja Popović ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović i Relja Popović već godinama važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće scene. Iako još nisu „stali na ludi kamen", zajedno su osnovali i porodicu, ali najlepše trenutke kroz koje prolaze - trude se da sačuvaju samo za odabrane, a podalje od reflektora. Zato je mnoge, pre svega, začudilo to što je reper odreagovao na priču sa Tvitera koja trenutno „kruži onlajn svetom".  

Ipak, pošto se tiče njegove veze sa pevačicom, odnosno neverstva koje je navodno počinio, rešio je da u dve rečenice postavi stvari tamo gde im je i mesto.

- Relja Popović uhvaćen je prošlog četvrtka u bioskopu u tržnom centru sa drugom devojkom. Ljubili su se na zadnjem sedištu, ona je nosila masku sve vreme. Kad je pri izlaženju skontao da je provaljen, lik je bukvalno pobegao od nje. Ona ima kratku, plavu kosu – piše u jednom tvitu, koji je Relja objavio na svom Instagramu.

- Da me ne pitaju ljudi, istina je da imam novu devojku – zatekao je mnoge on, a zatim ubrzo i rešio misteriju, objavivši Nikolijinu fotografiju, na kojoj ona ima mnogo kraću kosu nego inače, te i ofarbanu u plavo.  

- Moja nova devojka - velikim slovima ispisao je on, iznad njene najnovije provokativne fotografije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike