Anastasija pošteđena kućnih poslova! Dečko Đorđe plaća kućne pomoćnice, ona ima samo jedan zadatak!

16.11.2021

09:33

0

Iako joj nije strano ni da sredi, niti spremi, kada nema poslovnih obaveza - na njoj je da uživa i bude nasmejana

Anastasija pošteđena kućnih poslova! Dečko Đorđe plaća kućne pomoćnice, ona ima samo jedan zadatak!
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su otpočeli život u novom zajedničkom stanu na Dorćolu, a mlada pevačica se već požalila na društvenoj mreži Instagram kako oko toga ima baš puno posla. Navodno - noćni provod je za nju postao prošlost, jer ima dosta da sređuje po kući, ali po svemu sudeći, izabranik je našao način kako da joj pomogne.

Prema daljim navodima domaćih medija, naime, Cecina naslednica sada ima ženu koja čisti, pegla, ide u nabavku, te kuva, a na njoj je - samo da uživa, bude nasmejana i da izlazi sa drugaricama.

- Na Anastasiji je samo da uživa i da sredi sebe. Iako se po društvenim mrežama hvali kako je postala domaćica, to je smešna priča. Kada nema poslovnih obaveza, ona uživa, gleda filmove, izlazi sa drugaricama. Đorđe ju je razmazio, ne zahteva od nje ni skuvano ni opeglano, samo da bude nasmejana kad se vrati kući, a on plaća žene koje to rade u njihovom stanu - priča izvor „Svetu", a prenose domaći mediji.

 

Podsećanja radi, ekipa 24sedam nedavno je upitala Ražnatovićku o tome kako joj se ćerka snalazi, te kako ju je ugostila u novom stanu. Tada, ona je delimično i potvrdila da Anastasiji uloga domaćice nije primarna.

- Ugostila me je, naravno da jeste. Ne mora da se uvek spremi, može to danas i da se naruči. Mislim da današnje devojke praktikuju to jer imaju drugih obaveza, pogotovo žene koje su poslovne, kad da stignu da budu i uspešne kuvarice? - rekla nam je tada Ceca.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike