Specijalni gost premijere "Južnog vetra 2" u Beču: Dragana Mirković se družila sa Bikovićem i Radonjićem (FOTO)

11.11.2021

12:06

0

Pevačica se odlično zabavila, a i puna je utisaka nakon što je odgledala film

Specijalni gost premijere "Južnog vetra 2" u Beču: Dragana Mirković se družila sa Bikovićem i Radonjićem (FOTO)
image2 - Copyright Privatna arhiva/ Dragana Mirković

Premijera "Južnog vetra 2: Ubrzanje" održana je pre dve večeri u Beču, a osim zvezda filma, crvenim tepihom prodefilovala je i pevačica Dragana Mirković.

Kao što je svojim glasom i hitovima koje je otpevala pre više decenija obeležila muzičku grupu istog imena, Dragana je uveličala i premijeru ovog popularnog filma u prestonici Austrije gde i živi sa porodicom.

Najpoznatija Srpkinja u Beču bila je specijalni gost produkcijskog tima, i družila se sa glumačkom ekipom koju su predvodile dve glavne zvezde projekta Miloš Biković i Miodrag Radonjić. Folk pevačica nije krila svoje oduševljenje kako filmom, tako i mladim glumcima, s kojima je nakon projekcije ćaskala.

- Stigla je neka nova generacija zaista sjajnih, talentovanih ali i uspešnih glumaca čija slava, na moju veliku sreću, prevazilazi granice Balkana. Film je fantastičan, uživala sam i toplo ga preporučujem svima – rekla je Dragana nakon što je pogledala film. Mirkovićeva se zatim fotografisala sa Bikovićem i Radonjićem, a jasno je da je bila odlično raspoložena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike