Najmlađi Rokvići ovde uživaju: Marinko i Slavica su zajedno napravili raj na zemlji, a njeno dvorište bi svi poželeli (FOTO)

30.05.2024

08:30

0

Ona provodi najviše vremena napolju, gde je sve cakum pakum

Najmlađi Rokvići ovde uživaju: Marinko i Slavica su zajedno napravili raj na zemlji, a njeno dvorište bi svi poželeli (FOTO)
Slavica i Marinko Rokvić - Copyright G.G./ATAImages

Marinko Rokvić, legendarni pevač, sa svojom suprugom Slavicom svio je pravu oazu i raj za svoju porodicu na Košutnjaku. Nažalost, nakon njegovog odlaska ništa više nije bilo isto, ali se Slavica nije predala i nastavila je da njihov dom održava i unapređuje, jer baš na ovom mestu voli da provodi vreme sa svojim sinovima, snajama i unučićima.

Kada je unutrašnjost kuće u pitanju, ono što je Slavica Rokvić pokazala na svom nalogu na Instagramu govori nam da preovladavaju svetlije boje, u raznim nijansama, te da su spojili moderno i tradicionalno.

U dnevnoj sobi je veliki bež kauč sa jastučićima u raznim dezenima, a svuda okolo su lampe i umetničke slike na zidovima. Centralno mesto zauzima kamin, a ono što takođe ima posebno mesto jeste Marinkova fotografija.

ATAImages/ Antonio Ahel
Slavica i Marinko Rokvić

Međutim, zvezda ovog doma je dvorište o kom Slavica i te kako vodi računa i pridaje mu posebnu pažnju. Veliko zeleno prostranstvo obiluje cvećem, drvećem i raznim drugim biljkama, tu je naravno i bazen, ali i poseban deo za uživanje ispod suncobrana.

Svuda okolo se nalaze i svetiljke te pojedine figure koje ovom prostoru daju i te kako posebnu čast, a Slavica sa svojim najmilijima, bez sumnje, ovde najviše uživa.

Podsetimo, ona je nedavno izjavila koliko je ponosna na svog sina Nikolu, koji je bio u humanoj misiji u trajanju od 31 dan, gde je pešaka išao od Beograda do Egine. Za to vreme je za svoju fondaciju, prema zadnjim informacijama, prikupio preko 39 miliona dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike