Majka Nikole Rokvića se oglasila emotivnom porukom! Nije skrivala ni ponos ni suze: Sine moj!

24.05.2024

08:55

1

Mnoge je raznežila

Majka Nikole Rokvića se oglasila emotivnom porukom! Nije skrivala ni ponos ni suze: Sine moj!
Nikola i Slavica Rokvić - Copyright Instagram printscreen/rokvic.slavica

Nikola Rokvić je pre dva dana završio svoju humanu misiju i nakon 31 dan pešačenja, stigao do Hrama Svetog Nektarija Eginskog.

Pevač je imao veliki doček koji su mu organizovali najmiliji, a njegova majka Slavica Rokvić sada mu se obratila emotivnim rečima, javno na svom nalogu na Instagramu.

- Sine! Iz mog naručja sa sigurnošću si pružio prve korake u susret novim iskušenjima, pogledima, životnim shvatanjima preplavljen istraživačkim poletom, čvrsto stojeći nogama na zemlji. Ne dopuštajući da te zanos života ponese i uznese - počela je Slavica, pa nastavila:

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola i Slavica Rokvić

- Da bi danas sigurnim koracima mladog čoveka, noseći i sopstveni krst pomirio prošlost kroz sadašnjost zarad svetlije i bolje budućnosti svih nas, a naročito onih kojima je prosvetljenje i ozdravljenje najpotrebnije. Najlepše mesto gde jedan čovek može biti su nečije misli, nečija molitva i nečije srce. Kroz tebe je Gospod uslišio nečiju molitvu, kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na životna vrata i dati nadu u bolje sutra.

Slavica ponos nije skrivala, a ni koju suzu.

- Ponosna, sa suzom radosnicom u krajičku oka hrlim ti u susret sine moj, ne brinući se za sigurnost sopstvenih koraka. Radujmo se zajedno - zaključila je majka Nikole Rokvića.

Printscreen/Youtube/Lunatube ATAImages
Nikola Rokvić

Nikola Rokvić je, podsetimo, tokom svoje misije, skupljao novčana sredstva za svoju fondaciju "Porodica", preko koje će pomoći nekoliko odeljenja dečije onkologije u Srbiji.

Kako je poslednje objavljeno, Nikola, odnosno fondacija, pred sam kraj puta su imali skupljeno 31 milion dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike