Bilo je bajkovito, moji snovi su postali stvarnost: Paris Hilton sumirala utiske sa venčanja (FOTO)

15.11.2021

13:08

0

Autor: Marija Mitić

O ovoj raskošnoj i glamuroznoj ceremoniji sigurno će se dugo pričati, s obzirom na to da je sve bilo kao iz bajke

Bilo je bajkovito, moji snovi su postali stvarnost: Paris Hilton sumirala utiske sa venčanja (FOTO)
paris - Copyright Profimedia

Nakon dve godine zabavljanja sa Karterom Reumom, u četvrtak, 11. novembra, rijaliti zvezda Paris Hilton stala je na ludi kamen. O njenom glamuroznom venčanju sigurno će se dugo pričati, s obzirom na to da je sve bilo kao iz bajke, a Paris je na Instagramu podelila sopstvene utiske sa ove ceremonije iz snova.

Ona je najpre objavila svoje fotografije i osvrnula se na skupocenu venčanicu dizajnera Oskara de la Rente koju je nosila, a koja je bila inspirisana princezom Grejs Keli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

- Još dok sam bila mala sanjala sam o venčanju iz bajke. Sanjala sam da ću se udati za muškarca koji će mi biti najbolji prijatelj i imati najljubaznije srce. Obožavala sam princezu Grejs Keli i uvek sam razmišljala o tome kako je ona elegantna. Znala sam da želim da izgledam upravo kao ona dok hodam do oltara. Moje venčanje je bilo čista magija. Ostvarilo se sve što sam zamišljala. Moja haljina me je transformisala u mladu kakva sam želela da budem. Bilo je bajkovito, mojI snovi su postali stvarnost - napisala je Paris ispod objave na Instagramu na kojoj pozira u veličanstvenoj haljini, a zatim su usledile slike na kojima je otac dovodi do oltara i predaje suprugu. Paris je na ovom postu uputila nežne i emotivne reči Karteru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

-  Dok sam stajala za oltarom i držala tvoju ruku, moje srce je preskakalo. Bio je to jedan od najmagičnijih osećaja u mom životu. Napokon sam našla deo koji je nedostajao. Za mene ti si više od supruga, ti si moj najbolji prijatelj, učitelj, ljubavnik, savetnik i otac naše buduće dece. Tako sam ponosna što ću biti tvoja žena. Deo mene smatrao je da ću u ovom životnom putovanju zauvek biti sama, ali sada znam da su zvezde želele da se sretnemo. Tako sam uzbuđena zbog naše zajedničke budućnosti - napisala je Paris.

Iako je prethodno najavljivala da će promeniti čak deset venčanica, Paris je do samog kraja nosila ovu raskošnu, dugu haljinu. Ipak, naposletku se presvukla u kratku venčanicu istog kreatora, u kojoj je odigrala ples sa zvanicama.

Podsetimo, Paris i Karter su se verili u februaru ove godine, uoči Dana zaljubljenih, a njeni fanovi  pratili su pripreme za venčanje u serijalu "Paris in Love" (Zaljubljena Paris).

- Karter i ja smo prijatelji više od 15 godina. Ponovo smo počeli da se družimo 2019. godine, i ostalo je istorija - izjavila je Paris Hilton ranije za "Vogue".

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike