Mile Kitić otkrio kako je nastala pesma "Kraljica trotoara": Bila je namenjena Balaševiću

29.09.2021

11:28

0

Autor: Marija Mitić

Nije mu bila namenjena, ali jeste suđena

Mile Kitić otkrio kako je nastala pesma "Kraljica trotoara": Bila je namenjena Balaševiću
Mile Kitić ATAImages/ Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mile Kitić ima karijeru dugu preko 30 godina i zavidan uspeh. Nakon što je bio u sastavu "Južni vetar" pevač je otpočeo solo karijeru u kojoj je nizao samo uspehe, a odskočna daska bila mu je pesma "Kraljica trotoara", koja je, moglo bi se reći, obeležila njegovu karijeru.

Mile Kitić otkiro je kako je došao do pesme po kojoj je repoznatljiv, te da mu nije bila namenjena, ali jeste suđena.

ATAImages/Antonio Ahel
 

 - Kad sam izašao iz "Južnog vetra", Bog me je pogledao. Jedan drug je klepetao nešto po gitari, bila je tu i moja žena, Marta. Rekao mi je da pesma nije za mene, da je za Đorđa Balaševića, da je on ispriča, to je više pop. Meni se to svidelo, snimao sam kod Kemiša i Bog mi je poslao tu pesmu. Steva mi je rekao da je ta pesma stajala sedam godina - otkrio je Mile u sinoćnoj emisiji Ami Dži šou.

Elma Sinanović, koja je takođe bila gost kod Ognjena Amidžića, rekla je da još kada je prvi put čula ovu pesmu znala da će ona postati veliki hit.

Printscreen RTVPink
 

 - Ja sam sarađivala sa Stevom, čula sam je prva i odmah sam znala da je to veliki hit - dodala je Elma Sinanović, dok Mile to nije osetio.

- Ja to nisam osetio, kad ja kažem da ne valja to je hit. Kad kažem da će sve da valja, to ne bude ništa - rekao je Mile kroz smeh u emsiji Ami Dži šou.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike