Još jedan duhovit govor Kim Kardašijan: Spomenula i bivšeg supruga, ovo mu se neće dopasti (VIDEO)

15.11.2021

07:15

0

Autor: Marija Mitić

Starleti su se osladili ovakvi potezi u javnosti

Još jedan duhovit govor Kim Kardašijan: Spomenula i bivšeg supruga, ovo mu se neće dopasti (VIDEO)
kim kardašijan - Copyright Profimedia

Starleti Kim Kardašijan izgleda da se osladilo da se šali na sopstveni račun, pa je tako, nakon debitovanja u SNL- u, još jednom nasmejala mnoge, novim duhovitim govorom.

Naime, na zabavi pre samog venčanja njenog prijatelja Sajmona Haka, Kim je zabavila sve prisutne govorom u kojem se našlila na konto svog braka sa košarkašem Krisom Hamfrisom, iz 2011. godine, koji je trajao samo 72 dana.

- Iskreno, tako je lepo biti ovde na gej venčanju. Mislim, nisam bila na jednom od svog drugog venčanja. Zbunjena sam, jer ni sama još uvek ne znam šta je zapravo brak -  našalila se Kim i do suza nasmejala sve prisutne.

 

 

Video snimke zanimljivog govora Kardašijanove podelila je njena prijateljica Trejsi Romulus, a oni su ubrzo postali viralni.

 

 

Na Sajmonovom i Filovom venčanju prisustvovali su i Kortni Kardašijan i Travis Barker, koji su se verili pre mesec dana.

Podsetimo, Kim iza sebe ima dva braka - sa Dejmonom Tomasom i Krisom Hamfrisom. Sa reperom Kanjeom Vestom starleta je na korak od razvoda, o čemu je više puta govorila javno, a papire su podneli u februaru ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike