Kim Kardašijan Vest slavi 41. rođendan! Majka joj na ivici suza: Ovo je tvoje vreme! (FOTO)

21.10.2021

18:11

0

Ona ne krije koliko je ponosna na svoju naslednicu i sve što je ona postigla

Kim Kardašijan Vest slavi 41. rođendan! Majka joj na ivici suza: Ovo je tvoje vreme! (FOTO)
Kim Kardašijan Vest Profimedia - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan Vest danas, 21. oktobra, slavi 41. rođendan. Tim povodom, njena majka Kris Džener oglasila se na svom Instagram profilu, pa joj je uz niz starih fotografija uputila lepu čestitku.

- Srećan rođendan mojoj prelepoj ćerki Kim Kardašijan! Ne mogu da verujem kako vreme brzo prolazi. Na samom si vrhu, ovo je tvoje vreme, uz tvoju divnu decu. Život ti je ispunjen lepim stvarima, voliš svoj posao, voliš da činiš za svoju porodicu, decu, pa i one koji to i ne znaju. Uvek si u pokretu, obavljaš stvari i za mene, tvoje sestre i brata, za sve nas. Srećni smo što te imamo - započela je Kris emotivnu poruku.

Kris Džener Printscreen Instagram
 

Nazivajući je divnom majkom, ćerkom, sestrom, tetkom, osobe od poverenja, nije krila koliko je ponosna na nju. Brojni fanovi znali su da je na ivici suza, jer je takva, što je često i pokazivala dok je trajao šou „U korak s Kardašijanovima".

Kim Kardašijan i Kris Džener Printscreen Instagram
 

- Hvala ti za sve. Neopisivo sam ponosna na tebe. Zahvalna sam Bogu što je izabrao mene da budem tvoja mama i volim te više nego što znaš - zaključila je.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike