Razlog zašto Saša Kovačević ćuti o Cecinoj vezi s Bogdanom: Najlepše od svega je što su se oni našli!

15.02.2021

17:18 >> 20:22

0

Pevač je u dugogodišnjoj vezi sa Srejovićevom bivšom suprugom i svi su, tvrde, u odličnim odnosima, pre svega zbog male Iskre, Zoranine ćerke iz prošlog

Razlog zašto Saša Kovačević ćuti o Cecinoj vezi s Bogdanom: Najlepše od svega je što su se oni našli!
Copyright Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Zorana Tasovac i Saša Kovačević već godinama su u skladnoj, stabilnoj vezi, a sa njenim bivšim suprugom, a sadašnjim dečkom pevačice Svetlane Cece Ražnatović, u dobrim su odnosima – posebno zbog male Iskre, Zoranine ćerke iz braka sa Bogdanom Srejovićem. Pevač, međutim, o novoj vezi svoje koleginice ne želi da razgovara iz prostog i jednostavnog razloga što ne voli to da čini, ma ko da je u pitanju.

– Ljubav je najbitnija i, ukoliko su se oni energetski i emotivno našli, to je najlepša stvar. Ne volim da pričam o drugima, nebitno da li je Ceki u pitanju ili Bogdan, već bilo koji drugi par, zato se nisam ni oglašavao – istakao je Saša, koji je devojčicu Iskru prihvatio kao svoju, ali i te kako čuva i njenu privatnost.

Iako ponekad objavljuje zajedničke fotografije i snimke sa njom, najlepše „drži” podalje od znatiželjnih pogleda.

– Ima mnogo slika i videa, ali ja inače nisam neko ko otkriva puno iz privatnog života. Iskra ima toliko „provala”, u godinama je kada je jako smešna, ali ja većinu toga ne „kačim” – objasnio je Saša za „Grand onlajn”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike