Saša Kovačević o devojci Zorani: Ona je najveći kritičar, stalno nešto zamera

07.07.2021

17:31 >> 17:35

0

Pevač ističe da ga emotivna partnerka uvek prati na nastupima, ali da često ume da mu prigovori ukoliko joj se nešto ne dopada

Saša Kovačević o devojci Zorani: Ona je najveći kritičar, stalno nešto zamera
Copyright Zorana Tasovac, Saša Kovačević / ATA Images

Pevač Saša Kovačević je kao i njegove brojne kolege otvorio sezonu nastupa i uživa u svom poslu. Iako se može reći da uživa u najboljim godinama, on je za predstavnike medija otkrio kako zamišlja svoje penzionerske dane.

Saša Kovačević
24sedam/Katarina Mihajlović

– Ne znam da li ću biti vitalan, ali bih voleo da radim koncerte i sa svojih 50, 60 godina. Definitivno bih voleo da se bavim muzikom.

Kovačević je već duže vreme u skladnoj vezi sa Zoranom Tasovac, koja ga uvek prati na nastupima.

– Kao i uvek, Zorana je tu, trudimo se da na mojim nastupima u Beogradu budemo zajedno, kada je malo dalje, ona ne ide – kaže on i dodaje da mu je nežnija polovina istovremeno najveća podrška, ali i kritičar.

Zorana Tasovac i Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

– Jeste, Zorana mi je najveći kritičar. Znaš kao: „Žene“ (smeh) Često imamo nesuglasice oko pojedinih stvari, ali na kraju radimo svi za jedan interes i to je suština. Potpuno je prirodno i normalno da se razlikujemo u nekim pogledima na određene stvari i znam da mi ona želi najbolje i znam da je za sve što me kritikuje samo zato da bi to bilo nešto onako kako je ona osmislila, ali uvek nađemo kompromis – priča Kovačević, pa otkriva šta mu to najviše zamera:

– Pa zamera sve (smeh). Nije bitno da li je ideja za spot, da li sama pesma. Uvek ima neke zamerke – kaže Saša za „Exkluziv“

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike