Radujem se drugoj trudnoći! Luna Đogani: Majčinstvo je najlakši i najlepši posao!

13.11.2021

14:56

0

Autor: Marija Mitić

Gospođa Miljković smatra da nije bila zahtevna trudnica, zbog čega bi rado da ponovo bude u drugom stanju

Radujem se drugoj trudnoći! Luna Đogani: Majčinstvo je najlakši i najlepši posao!
đogani - Copyright ATAImages/ A.A.

I pored neprospavanih noći i brojnih slatkih muka koje nosi majčinstvo, Luna Đogani posle nešto više od četiri meseca od rođenja prve ćerkice Mije, već razmišlja o drugoj bebi.

Mlada Luna smatra da nije bila zahtevna trudnica, kako to obično biva, zbog čega bi rado da ponovo bude u drugom stanju.

 

 

- Mislim da sam u trudnoći bila najmirnija. Možda sam sada zahtevnija nego u trudnoći. Povukla sam se iz javnosti u jednom momentu jer me sve to stresira, bila sam maksimalno opuštena i rasterećena i zato se i radujem drugoj trudnoći - otkrila je Đoganijeva, pa dodala da uživa u svakom trenutku majčinstva.

- Ume da bude i jako teško, ali to je normalno. Uživam u svemu tome i mislim da sam se baš dobro snašla s obzirom na to da nemam ni bebisiterke, ni neku posebnu pomoć, sem porodice. Super sam se snašla, ja sam zadovoljna i stvarno dajem svoj maksimum - istakla je Luna i dodala:

Printscreen Instagram/lunadjo
 

- Majčinstvo je najlakši i najteži posao, ne postoji ništa lepše, ne postoji lepša titula i lepši period života - rekla je Đoganijeva koja se oslanja na pomoć majke Anabele Atijas, koju neretko pita za savete oko bebe.

- Savetujem se sa mamom jer ipak ona ima dosta iskustva i najbolje može da me posavetuje. Ono što je meni od majke ostalo posebno u sećanju, a sada ja primenjujem na svojoj ćerci je to da joj pružam mnogo ljubavi, nežnosti i strpljenja. To je najbolji savet, najbitnije je da odrasta u porodici u kojoj je jako voljena -  iskrena je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike