Nisu pričali 10 godina, ali je zanemela na vest o smrti Marinka Rokvića: "Može da bude ponosan"

06.11.2021

11:28

1

Pevačica Neda Ukraden ostala je zatečena kada smo joj saopštili vest o smrti Marinka Rokvića

Nisu pričali 10 godina, ali je zanemela na vest o smrti Marinka Rokvića: "Može da bude ponosan"
Neda Ukraden - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u 68. godini života. On je danima bio lošeg zdravlja, jer je jedna bakterija napala njegov organizam, a to je pevač i potvrdio, ističući da je morao sve poslovne obaveze da otkaže. 

Pevačica Neda Ukraden ostala je zatečena kada smo joj saopštili vest o smrti Marinka.

- U šoku sam.... Evo sad čujem to od vas.... Jako mi je žao... Čula sam se sa njegovim sinom pre 10ak dana i znam da su učinili sve što su mogli. Otišao je veliki pevač. On je čovek vanserijskog glasa - rekla je Neda Ukraden za 24sedam

Na pitanje po čemu će pamtiti legendarnog pevača kratko je rekla. 

- Vanserijski umetnik pun harizme. Pamtiću ga po pesmama, po karijeri... Može da bude ponosan na porodicu, suprugu, divne sinove - kazala je pevačica. 

Podsetimo, Neda Ukraden i Marinko Rokvić nisu razgovarali više od deset godina, a tek prošle godine za njen rođendan su se pomirili.

Ona mu se u jednoj emisiji javno zahvalila i detaljnije objasnila kako je došlo do sukoba između njih.

- Marinko Rokvić je čovek koga mi svi porodično jako volimo. Moja pokojna majka je više volela Marinka i njegove pesme nego moje. Pevala je po kući ceo dan "Svađalice moja mala". Ćale pokojni je voleo "Ko to muti bistru vodu", kao i ja. Naime, desio se jedan incident u Banjaluci između mene i Marinka, koji ja nisam mogla da mu oprostim, jer je bio šokantan i iznenađujući, za mene makar... - rekla je ona i objasnila zašto nisu komunicirali toliko dugo.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Desio se jedan incident između mene i Marinka koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Jako sam se naljutila, mislila sam da će mi se izviniti, ali nije. Tu noć sam celu preplakala, jer je meni to bilo jako uvredljivo. To je bilo potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze, gde je nešto izrečeno vrlo grubo sa ružnim rečima. To mi je bilo toliko šokantno jer je došlo od njega - otkrila je Neda.

Ipak, za njen jubilarni 70. rođendan došlo je do preokreta i pomirenja.

- Svako je radio svoj posao, nismo se ni sretali. Nekad su to bile turneje, sada toga više nema. Zet je imao ideju da nas pomiri baš na moj rođendan. Uspeo je i hvala mu zbog toga. Marinko zna koliko ga volim, a i ja znam koliko on mene voli i poštuje. Drago mi je da je tako, svakom se desi nekad ta žuta minuta. Zaboravila sam na sve i ostavila u prošlosti - rekla je pevačica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike