Dragana Mirković potresena Rokvićevim odlaskom: Odmori se tamo gde nema bola i tuge

06.11.2021

12:30

1

Velikani odlaze da pevaju u nebeskoj kafani, poručila je Marinkova koleginica

Dragana Mirković potresena Rokvićevim odlaskom: Odmori se tamo gde nema bola i tuge
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Mirković oglasila se nakon što je čula da je njen kolega Marinko Rokvić preminuo posle duge i teške bolesti. Ona je na svom Instagramu objavila Marinkovu fotografiju i napisala:

- Jedan po jedan, velikani odlaze da pevaju u nebeskoj kafani. Dragi moj Marinko, odmori se tamo gde nema bola i tuge, a mi ćemo ostati da te se sećamo i spominjemo zauvek jer tvoj prelepi glas i antologijske pesme ostaju neizbrisivi deo naše muzičke zaostavštine. Mi koji smo te znali, poštovali i voleli, danas delimo tugu sa tvojom porodicom kojoj upućujem svoje iskreno saučešće - poručila je ona.

 

 

Podsetimo, Rokvić je preminuo jutros u Beogradu, a njegova porodica napisala je u saopštenju da se borio sa kancerom pankreasa.

- S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni - piše u saopštenju porodice Rokvić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike