Sofija Milošević ništa ne prepušta slučaju u trudnoći: Odlučila gde će se poroditi

10.11.2021

21:14

0

Lepa manekenka je nedavno objavila da je trudna, a sada već pravi planove

Sofija Milošević ništa ne prepušta slučaju u trudnoći: Odlučila gde će se poroditi
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sofija Milošević i njen izabranik Luka Jović naredne godine će dobiti drugo dete. Vest o drugoj trudnoći manekenke došla je samo nekoliko nedelja pošto su sinu Alekseju proslavili rođendan, a Sofija je već napravila plan gde će se poroditi.

Kako Sofija i Luka najviše vremena provode u glavnom gradu Španije, ona je odlučila da se i u njemu porodi. Ovo je bio slučaj i sa njenim prvim sinom, a manekenka je odlučila da se drugog naslednika donese u istoj klinici kao i prošlog puta.

Sofija Milošević i Luka Jović, Instagram screenshot Luka Jović
 

- Čim je saznala da je ponovo u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu ni gde će trudnoću voditi ni gde će se poroditi. Sa prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru - ispričao je izvor blizak paru.

Luka ju je podržao u odluci, pošto je i sam prezadovoljan tretmanom koji Sofija ima na toj klinici.

- Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove, pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao i rođenju Alekseja, tako želi da bude prisutan i na rođenju svog trećeg, a Sofijinog drugog sina - ispričao je dobro obavešteni izvor Kurira.

Sofija Milošević, ATAImages/ M. M.
 

- Presrećna sam što sam ponovo trudna i što ću dobiti još jedno dete. Ne postoji ekvivalent sreće jednak imanju bebe - izjavila je nedavno lepa trudnica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike