Sofija skovala plan, čim je saznala da čeka još jednog sina: Želim da iza moje dece ostane neki lep trag!

21.10.2021

21:01

1

Autor: M. Gudžulić

Manekenka ne krije da i inače razmišlja o tome u kakav svet donosi naslednike, da li će uspeti da ih usmeri na dobar put, nauči pravim vrednostima...

Sofija skovala plan, čim je saznala da čeka još jednog sina: Želim da iza moje dece ostane neki lep trag!
Copyright Sofija Milošević ATAImages/M. M.

Sofija Milošević i Luka Jović uskoro će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja i to još jednog sina. Naslednika Alekseja, podsećanja radi, dobili su u septembru prošle godine, a sada, željno išekuju i proširenje porodice.

Sofija Milošević i Luka Jović, Instagram screenshot Luka Jović
 

Kako su je uz mamu podizali baka i deda - za nju „najbolje osobe koje je ikad srela i koji su je naučili osnovnim vrednostima", manekenka ne krije koliko joj je važno da sve to što je od njih naučila prenese i na svoje mališane.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - napominje za „Elle" Miloševićeva, ali nije se tu zaustavljala. 

Po svemu sudeći, već je skovala plan u kakve ljude želi da njeni mališani izrastu.

- Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene. I mene i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira; da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti. Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima - zaključila je u intervjuu Sofija.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike