Potvrdila pisanja 24sedam: Sara Jo progovorila o novom dečku i raskidu sa Milkom!

10.11.2021

17:00

0

Kako je naš portal prvi pisao, pevačica ima novog izabranika, koji je po zanimanju plesač

Potvrdila pisanja 24sedam: Sara Jo progovorila o novom dečku i raskidu sa Milkom!
Copyright Sara Jo ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, raskinula je dugogodišnju vezu sa producentom Milkom Babićem, a razlog za to je bilo što nisu imali više zajedničke poglede na svet. Za ovaj raskid se možda ne bi ni znalo da naš portal nije uslikao Saru dok razmenjuje nežnosti sa novim dečkom u jednom beogradskom restoranu.

24sedam
 

Nakon što smo ih uhvatili u jednom od beogradskih restorana na romantičnoj večeri, saznali smo da je reč o plesaču iz Slovenije s kojim Sara Jo usko sarađuje već neko vreme, a zove se Žiga Sotlar.

Na konferenciji za medije povodom dočeka 2022. godine ispred Skupštine, Sara je upitana za novu ljubav, a ona je kratko, ali jasno odgovorila.

- Učim se slovenački jezik - rekla je Sara.

24sedam
 

Na konstataciju da to znači da je do raskida definitivno došlo, kazala je:

- Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je definitivno bio u pravu kad je rekao da će biti vrlo sadržajan ovaj period - rekla je ona kroz smeh.

Sara sa bivšim dečkom Milkom, ATAImages / Milan Maričić
 

Podsetimo, Sara je prvi put 2019. godine objavila da je u vezi sa Milkom, mediji su zatim pisali da je par počeo i da živi zajedno, ali se dosad nije oglašavala o raskidu. Ni za njen rođendan, koji je bio 29. oktobra, Jovanovićeva nije objavila zajedničke fotografije sa nekadašnjim partnerom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike