Šerifovićeva spremna za doček 2022. sa JK i Sarom Jo: Nije mi bilo teško da odlučim da odradim to bez honorara!

10.11.2021

17:51

0

Pevačica naglašava da joj je neizmerno drago što je pozvana da učestvuje u ovom događaju

Šerifovićeva spremna za doček 2022. sa JK i Sarom Jo: Nije mi bilo teško da odlučim da odradim to bez honorara!
Marija Šerifović ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović će kao i Jelena Karleuša, te Sara Jovanović nastupati za doček 2022. godine ispred Skupštine u srpskoj prestonici.

„Udarna trojka", inače, pevaće bez honorara, a nekadašnja evrovizijska pobednica ne krije koliko se raduje nastupu koji je pred njom.

Radujem se!

- Pevaću za doček u Beogradu, ali moram da priznam da mi ovaj put to nije bilo nimalo teško pogotovo da to odradim bez honorara, s obzirom na to da nisam imala nikakav koncert pune dve godine. Tako da hvala na pozivu i hvala što ste odabrali nas. Svaka osoba od 18 do 60 godina će imati priliku da čuje ono što voli. Radujem se tome i pozivam sve ljude koji vole ono što ja radim, iz čitavog regiona, da dođu u Beograd i budu naši gosti. Da se zajedno prvenstveno smrznemo, ali još i kvalitetnije zagrejemo - izjavila je Šerifovićeva na konferenciji za štampu, koju je organizovao grad Beograd.

Ugovor o donaciji je potpisan

- Sve tri su donele odluku da nastupe potpuno besplatno - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pa dodao da su potpisali ugovor o donaciji, tačnije da „honorar neće postojati".

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti