Sad je još omraženiji! Kris Prat na meti osuda nakon što je uvredio bivšu suprugu i bolesnog sina (FOTO)

08.11.2021

07:15

0

Autor: Marija Mitić

Posle ozbiljnih kritika na račun glumca, koje je trpeo pre par meseci, stiže novi govor mržnje

Sad je još omraženiji! Kris Prat na meti osuda nakon što je uvredio bivšu suprugu i bolesnog sina (FOTO)
Kris Prat - Copyright Profimedia

Posle ozbiljnih kritika na račun glumca Krisa Prata, koje je trpeo pre par meseci, stiže novi govor mržnje na društvenim mrežama.

Naime, zvezda Marvelog serijala "Guardians of Galaxy", uputio je najlepše reči i izlive emocija svojoj supruzi Ketrin Švarceneger na Instagramu, ali je ipak jedna rečenica bila dovoljna da uznemiri pratioce koji su ga zatim "razapeli" u komentarima, ali i na ostalim postovima i društvenim mrežama.

Naime, u obimnom postu Kris se, između ostalog, zahvalio supruzi na prekrasnoj i zdravoj ćerki koju mu je rodila, a koja puni godinu dana. To "zdravoj" je upalo u oči fanovima, s obzirom da Prat iz prošlog braka sa Anom Faris ima devetogodišnjeg sina koji je bolestan od rođenja i još uvek ima moždane i srčane probleme.

 

 

Pojedinci su toliko pobesneli da se razvila čitava drama na Tviteru, gde se naposletku oglasila i Ana.

- Komentar Krisa Prata o "zdravoj ćerki" jednostavno nije onakav kako zvuči i izgleda. 
Ana Faris očigledno ima dovoljno ljubavi prema lepom Džeku bez obzira na sve. To je ono što je bitno - napisala je ona.

 

 

I sam Kris se branio i istakao da mu ne prijaju ovakvi komentari, ali je takođe rekao da će sve prebroditi uz pomoć crkve i hrišćanske rok muzike koju voli, iako je upravo zbog sve većeg okretanja ka crkvi postao negativno okarakterisan u narodu.

Prat je inače trpeo velike kritike pre par meseci jer je izabran da pozajmljuje glas u novom "Super Mario" crtanom filmu, što su ljudi smatrali uvredom za italijansku zajednicu u Americi, s obzirom da su mišljenja da bi neki italo-američki glumac trebalo da bude u prvom planu.

 

 

Podsetimo, Ketrin je u avgustu ove godine postala majka rodivši ćerku Lajlu Mariju, a sa Krisom je u braku od juna 2019. Prat sa koleginicom Anom Faris, s kojom je bio u braku od 2009. do 2017, ima devetogodišnjeg sina Džeka.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike