Kris Prat javno čestitao rođendan supruzi Kertin Švarceneger, a onda su mu se pridružili i njeni otac i majka (FOTO)

14.12.2020

09:07 >> 09:42

0

Muž i roditelji pokazali su joj svoju ljubav na društvenim mrežama

Kris Prat javno čestitao rođendan supruzi Kertin Švarceneger, a onda su mu se pridružili i njeni otac i majka (FOTO)
Copyright Profimedia

Ketrin Švarceneger Prat napunila je juče, 13. decembra, 31 godinu, a njen suprug, glumac Kris Prat (41), čestitao joj je rođendan i javno, objavivši nekoliko njenih fotografija na Instagramu.

– Srećan rođendan, zlato! Donela si toliko svetlosti u moj život. Srećan sam što imam tebe i Lajlu. Divna si majka i maćeha, savršena žena, ćerka, sestra i prijatelj. Svet je obasjan sa tobom u njemu. Ja sam srećan čovek. Hvala ti za ljubav, podršku i partnerstvo. Volim te – piše u okviru glumčeve objave.

Osim od njega, na istoj društvenoj mreži Ketrin je dobila čestitke i od majke Marije Šrajver (65) i oca Arnolda Švarcenegera (73).

– U ovo vreme pre 31 godinu rađala sam svoje prvo dete. Ketrin Junis je rođena 13. decembra u 12.13. Otkad se rodila bila je dar od boga. Ona je puna ljubavi, pametna je, obzirna, mudra, jaka i odlučna. Njeno srce je veliko koliko i njen osmeh. Počastvovana sam što u njenom životu imam sedište u prvom redu – napisala je Šrajverova.

Švarceneger je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj svoju ćerku drži u naručju, a koja je nastala kad je ona bila devojčica.

– Srećan rođendan, Ketrin. Ti si svetlost u mom životu i mnogo sam ponosan na tebe. Uživam gledajući te kako postaješ fantastična majka i kako si istrajna u svom pisanju i radu. Volim te – piše u okviru njegove objave.

Podsetimo, Ketrin je u avgustu ove godine postala majka rodivši ćerku Lajlu Mariju, a sa Krisom je u braku od juna 2019. Prat sa koleginicom Anom Faris, s kojom je bio u braku od 2009. do 2017, ima osmogodišnjeg sina Džeka.

PROČITAJTE JOŠ:

Kris Džener će prva voziti automobil marke koja je mnogima večni san (FOTO)

Tejlor Svift zbunila svoje obožavatelje fotografijom u venčanici

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike