Ćerka Branislava Lečića odlučila da progovori: Znala sam da je moj otac nevin

11.10.2021

08:37

2

Glumica Ana Lečić bila je na meti kritika javnosti zbog postupaka njenog tate

Ćerka Branislava Lečića odlučila da progovori: Znala sam da je moj otac nevin
Branislav Ana Lečić (2) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Branislav Lečić našao se u žiži javnosti kada ga je njegova koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. Sredinom leta Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je njenu tužbu, zbog čega je njegova ćerka, takođe glumica, Ana Lečić osetila veliko olakšanje.

Iako je, kako je izjavila, bila sigurna u to da je njen otac nevin, odlučila je da se povuče iz javnosti na neko vreme, a nakon višemesečnog ćutanja je prokomentarisala epilog ovog slučaja.

- Nikad nisam sumnjala. Znala sam da je moj otac nevin. Dalje ne bih komentarisala ništa, verujem da će Leka, kad bude pravo vreme za to, ispričati svoju stranu priče - izjavila je Ana Lečić u intervjuu za magazin „Gloria“, te dodala da je srećno zaljubljena:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Zaljubljena sam. Ne krijem dečka, ali zasad ne želim da potenciram našu vezu u medijima. Nedavno sam bila u Podgorici na odmoru. Posetili smo Žabljak, Kolašin, to su mesta koja sam tek sad prvi put videla. Što više upoznajem Crnu Goru, sve mi je lepša.

Podsetimo, u martu ove godine kao bomba je odjeknula vest da je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje. On je saslušan u policiji povodom ovog slučaja, a u medijima se danima i nedeljama pričalo o ovim optužbama. Na sve to se oglasila i glumica Merima Isaković, koja je izjavila da je takođe se*sualno napastvovao kolega još 1978. godine. 

24sedam/Ptintscreen/YouTube N1/Miloš Tešić/ATAImages
 

Više javno tužilaštvo je ocenilo da nema osnova za pokretanje postupka protiv njega, te je Danijeline optužbe odbacilo. Lečić je tada izjavio da je očekivao takav ishod i dodao da je to "čekana pravda" ali i da mu je naneta nedoknadiva šteta i da su "mnogi požurili da ga osude".

S druge strane, Danijela je na odluku Višeg javnog tužilaštva reagovala na društvenoj mreži Tviter, rekavši da nema nijedan motiv da laže i izmišlja priče o takvoj strašnoj traumi i ocenila je da je Tužilaštvo "pod pritiskom nasilnika i da ih se tužilac boji".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike