Preminuo je kod kuće, kraj supruge: Nada Topčagić otkrila detalje Marinkove smrti, neću sebi oprostiti što ga nisam zvala

06.11.2021

12:18

0

Pevačica i Rokvić nekoliko meseci nisu govorili, a sada je ona kroz suze priznala da se nadala njegovom oporavku i susretu na nekom od snimanja emisija

Preminuo je kod kuće, kraj supruge: Nada Topčagić otkrila detalje Marinkove smrti, neću sebi oprostiti što ga nisam zvala
topcagic rokvic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u 68. godini nakon borbe sa bakterijom koja je napala njegov organizam. Pevač i njegova porodica se danima nisu oglašavali u javnosti povodom njegovog zdravlja, a vest o pevačevoj smrti je sve iznenadila, a naročito njegovu koelginicu Nada Topčagić. 

Naime, njih dvoje su prošli mnogo toga zajedno, od emisija, do turneja, manifestacija. Marinko zajedno su prošli kroz lepe i loše stvari jer su muzikom počeli da se bave u istom periodu. Proputovali su svet, snimili brojne emisije, učestvovali na raznim manifestacijama i privatnim okupljanjima.

ATAImages/Antonio Ahel
 

S druge strane, i pored svih lepih stvari koje su proživeli zajedno, jedan period su bili i u svađi, a pevačica sada žali što ga nije pozvala. 

- Sad sam pričala sa njegovom suprugom Slavicom, rekla mi je da je preminuo kod kuće, kraj nje. Šta reći… Ostala sam nema od bola, nemam reči. Mladost me vezuje za njega, zajedno smo počeli karijere, zajedno smo stasavali, mnogo vremena smo proveli zajedno. Nije to bilo kao sada kada su starlete u prvom planu, nas dvoje smo se dosta pomučili da napravimo karijere, da napravimo hitove… Šta da vam kažem - rekla je Nada za beogradske medije, a potom jecajući priznala da joj je krivo što određeni vremenski period nije govorila sa Marinkom i da nikada neće oprostiti sebi što ga nije pozvala telefonom.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Žao mi je što ga nisam pozvala poslednjih dana, nadala sam se da će prebroditi sve, ubijena sam. Nisam imala pojma da je toliko loše. Da sam znala, otišla bih da ga vidim. To će ostati moja najveća rak rana, kunem vam se - kroz suze je rekla Nada Topčagić ističući da je nedavno spominjala. 

- Poslednje reči njegove pre 10 dana su mu bile da mu je bilo žao što smo se nekada svađali, ‘varničili’, to je bilo naše dečački. Hteli smo i da se pomirimo, umeo je i da mi se nasmeje i u tim trenucima kad nismo bili dobri. On direktno ide u raj, na neko bolje mesto. Otišla je legenda, pevač kakav će se teško roditi s takvim glasom - rekla je Nada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike