Strašno priznanje Vila Smita: Želeo je da ubije oca, a i da izvrši samoubistvo

05.11.2021

13:07

0

Slavni glumac imao je teško detinjstvo zbog nasilja njegovog tate, koji je bio alkoholičar, te je do detalja opisao trenutak kada je želeo da mu se osveti

Strašno priznanje Vila Smita: Želeo je da ubije oca, a i da izvrši samoubistvo
profimedia-0486441146 - Copyright Profimedia

 

Vil Smit objavio je dokumentarac "Best Shape of My Life" u kom je "istresao" sve ono što mu je bilo na duši. On je ispričao strašne detalje iz porodičnog života, priznajući čak da je razmišljao da ubije oca.

Smit je ovaj projekat započeo sa idejom da dokumentuje svoje napore u mršavljenju, ali se cela priča pretvorila u mnogo dublje putovanje i preispitivanje misli i osećanja popuparnog glumca.

Prinstcreen Youtube/ TheEllenShow
 

- Moj otac je bio nasilnik, ali je takođe dolazio na svaku moju predstavu, utakmicu, priredbu. Bio je alkoholičar koji je na svakoj mojoj premijeri bio trezan. Kada sam imao devet godina, gledao sam kako otac udara majku pesnicom u glavu, tako jako da se srušila. Pljuvala je krv. Taj trenutak u toj sobi, verovatno više od bilo kog drugog trenutka, definisao me je kao osobu. Tada sam se zakleo sebi da ću osvetiti majku. I decenijama kasnije, došao je trenutak kada sam to želeo da uradim - napisao je Vil Smit u svom dokumentarcu.

Profimedia
 

U godinama koje su sledile otac Vila Smita bolovao je od raka, bio je izuzetno slab i morao je da se kreće uz pomoć kolica.

- Jedne noći, dok sam ga pažljivo gurao u kolicima od spavaće sobe do kupatila, mrak se probudio u meni. Zastao sam na vrhu stepeništa. Lako mogu da ga gurnem, i još lakše da se izvučem. I decenije bola i besa su pokuljale, ali su se onda povukle. Nastavio sam da guram tatu ka kupatilu - napisao je on i šokirao svet.

Smit je ranije iskreno pričao i o svom mentalnom zdravlju i priznao da je hteo sebi da oduzme život, mada nije otkrio u kom se to trenutku dogodilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike