Bio u braku, a opčinjen koleginicom! Vil Smit šokirao: I sina sam dobio, a sve što sam želeo je da pričam s njom!

04.11.2021

07:15

0

Iako se nikad ništa nije desilo, glumcu nije bilo lako

Bio u braku, a opčinjen koleginicom! Vil Smit šokirao: I sina sam dobio, a sve što sam želeo je da pričam s njom!
Vil Smit Profimedia - Copyright Profimedia

U prvom braku sa glumicom Šeri Zampino, a u periodu kada je radio na filmu „Six Degrees of Separation" iz 1993, Vil Smit se zaljubio u koleginicu Stokard Čening. Glumac je ovo priznao u svojim memoarima koji nose jednostavan naziv - „Vil", naglasivši da se između njih nikad ništa nije desilo, ali da se zbog emocija bio našao u nebranom grožđu.

Stokard Čening i Vil Smit Profimedia
 

Tada, takođe, Šeri i Vil su dobili sina Treja, ali ni to nije uspelo da mu skrene pažnju.

- Bili smo tek nekoliko meseci u braku, dobili bebu i mogu samo da zamislim koliko je njoj tek zbog svega bilo neprijatno, najblaže rečeno. Udala se za Vila Smita, a živela je s likom kom je ime Pol Poitier (njegova uloga u „Six Degrees"). Zaljubio sam se u Stokard, a to je bilo najgore od svega - opisivao je on u memoarima, čije delove je objavio „People".

Knjiga će biti dostupna javnosti od 9. novambra.

Stokard Čening Profimedia
 

- Kad sam završio rad na filmu, Šeri, Trej i ja smo se preselili u Los Anđeles. Brak mi je bio na tankom ledu. Sve o čemu sam tada razmišljao je kada ću da se vidim sa Stokard i kada ćemo da pričamo - dodao je. 

Inače, glumac se mnogo čega dotakao u svojim memoarima. Od teškog detinjstva, odrastanja, preko kraha braka sa Šeri, te o braku sa Džejdom Pinket Smit, očinstvu - nema o čemu nije govorio, a njegovi brojni fanovi su već nestrpljivi. Jedva čekaju da pročitaju pikantne detalje.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike