Policija posetila imanje Vila Smita! Glumac živi u luksuzu od 11,3 miliona dolara, koje sad obleću dronovi (FOTO)

30.03.2022

11:30

0

Posle incidentna na Oskaru kada je ošamario kolegu, u životu glumca se svašta dešava. Pogledajte u tekstu fotografije imanja gde Vil živi sa porodicom

Policija posetila imanje Vila Smita! Glumac živi u luksuzu od 11,3 miliona dolara, koje sad obleću dronovi  (FOTO)
vil smit kuca profimedia - Copyright Profimedia

Holivudski par Vil Smit i Džejda Pinket Smit živi na imanju u Kalabasasu u Los Anđelesu vrednom 11,3 miliona dolara, gde je, nakon skandala na Oskaru, prijavljeno nadletanje dronova.

Policija u Los Anđelesu posetila je u utorak kuću glumca nakon što je primila poziv da je primećen dron. Nije poznato ko je policiji prijavio ovaj slučaj, ali se odmah oglasio portparol policije koji je rekao za "Njujork post":

- Nismo bili u mogućnosti da lociramo dron jer je do trenutka kada su policajci stigli na mesto događaja, on već napustio područje - poručio je portparol i razjasnio da je jedini poziv ka policiji mogao da dođe od nekog od članova porodice Smit ili njihov komšija.

Profimedia
Kuća Vila Smita

- Upravo smo poslali jedinicu tamo da pokuša da locira dron i vidi da li ima paparaca ili šta se dešava - rekao je tada portparol.

Sve ovo desilo se samo dva dana nakon što je tokom ceremonije Oskara Vil ošamario kolegu Krisa Roka jer se neslano našalio na račun ćelavosti njegove supruge Džejde koja pati od alopecije.

Imanje koje je trenutno pod prismotrom, vredi 11,3 miliona dolara, a koje je bračni par kupio potpuno novo u oktobru prošle godine. 

Reč je o popularnom delu, Hajden Hilsu, gde mnoge poznate zvezde imaju nekretnine. Ipak, ova rezidencija sagrađena je tek 2020. godine.

Dvospratna luksuzna kuća prostire se na više od 10.000 kvadratnih metara i ima fantastičan pogled. Da u ovoj vili njihova porodica može da računa na potpunu privatnost, govori i to što je smeštena na kraju slepe ulice, a do nje postoji dugačak prilaz.

Unutrašnjost vile opremljena je neutralnim tonovima uz savremeni nameštaj, sa kaminom. Poseduje otvorenu kuhinju sa dva ostrva i veliku ostavu, kućni bioskop, igraonicu, teniski teren, bazen, teretanu sa parnim kupatilom, posebnu vitrinu za vina...

Profimedia
Teniski teren na imanju Vila Smita

Svih šest spavaćih soba imaju svoje kupatilo, a u kući postoje još dodatna dva toaleta.

Dvorište je ulepšano zelenilom, ali i ukrasnim kamenom i mermerom, kao i dvorišnim nameštajem.

Spekuliše se da je bračni par dobio imanje po izuzetnoj ceni pošto su je platili u kešu, te su sa prvobitne cifre od 12,2 miliona dolara, na kraju kuću pazarili za 11,3.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike