Luna Đogani žali što se više ne druži sa Anastasijom Ražnatović, zbog ovoga se ugasilo prijateljstvo

17.10.2021

19:14

0

Najviše je boli to što su kume i što više nemaju odnos kakav su imale

Luna Đogani žali što se više ne druži sa Anastasijom Ražnatović, zbog ovoga se ugasilo prijateljstvo
luna djogani, anastasija raznatovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Luna Đogani, otkako se porodila, nije se previše eksponirala u javnosti. Međutim, sada je odlučila da gostuje u jednoj emisiji gde je, između ostalog, govorila i o odnosu sa Anastasijom Ražnatović. Kao što je poznato, njih dve su bile bliske prijateljice, ali se to naprasno promenilo.

Luna je ovom prilikom otkrila zašto su se razišle, kao i da li bi volela da opet uspostavi drugarski odnos sa njom, pogotovo zbog toga što su kume.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalno sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišle. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna u emisiji "Sceniranje".

Kako je otkrila, uvek će se sećati lepih situacija sa njom, ali i da joj je žao što nisu više prijateljice.

- Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Luna je dodala da sluša Anastasijine pesme i da joj želi svu sreću u životu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike