Godinama je krio da se skrasio i dobio dete! Gde je danas i šta radi Nikola Nemešević Nemeš (FOTO)

04.11.2021

16:56

0

Zbog rijaliti preljube jedno vreme se non-stop pričalo o njemu i tada udatoj izabranici, ali sada stvari sasvim drugačije stoje

Godinama je krio da se skrasio i dobio dete! Gde je danas i šta radi Nikola Nemešević Nemeš (FOTO)
Nikola Nemešević Nemeš - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nikola Nemešević Nemeš domaćoj javnosti je „zapao za oko" učešćem u „Velikom bratu", te strastvenom vezom sa tada udatom Marijanom Čvrljak. Sada, ponovo je dospeo u centar pažnje pošto se pročulo da je uspeo da godinama sačuva svoju najveću intimu, iako je poznata ličnost.

- Moja draga nije javna ličnost i ne želi da se eksponira. Već četiri godine sam u braku, a šest meseci nakon svadbe sam dobio ćerku - ispričao je „RTL-u" muzičar, koji je drastično promenio i imidž.

 

 

Muzici je, takođe, veoma posvećen. Za prvi album „Stare priče" je sve pesme, inače, napisao sam.

– Najstariju pesmu sam napisao 2008. godine („Ti bi da se duriš”), a najnoviju prošlog proleća („Ostoja”). Ostale negde u godinama između i, kada bi bile poređane hronološki, meni bliski ljudi bi tačno mogli da prepoznaju kad se šta dešavalo, pošto su sve pesme moje stare, a istinite priče. U nekim momentima sam mislio da sam određene pesme prerastao i da ih neću ni snimiti, ali sam shvatio da imam ogromnu potrebu da ih sve izbacim iz sistema da bih mogao da nastavim dalje da pišem, a i da živim. Godinama sam odbijao da bilo šta od ovih, meni bitnih pesama, snimim, sve dok se kosmos nije nacentrirao tako da sve bude snimljeno onako kako sam zamislio, bez kompromisa. Ovo je album koji nije u muzičkom smislu aktuelan, mogao je da bude ovako snimljen i 1986. i 1998. i 2005. godine jer ne volim muziku koja ima odrednice i pečat onoga što je u tom trenutku moderno. Sve u svemu, album je jedan emotivni tobogan, na trenutke intiman i sofisticiran, a ponekad sirov – ispričao je nedavno Nemeš za medije.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike