Provokativna fotografija Marinka Rokvića iz mladosti: Pevač go do pojasa (FOTO)

27.10.2021

21:51

2

Uvek je važio za zavodnika, a pitanje je da li je ovako zaveo suprugu Slavicu

Provokativna fotografija Marinka Rokvića iz mladosti: Pevač go do pojasa (FOTO)
Marinko Rokvić - Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marinko Rokvić traje već pet decenija na estradi, a od malih nogu je pokazivao interesovanje za muziku. Pevač je oduvek privlačio pažnju ženskog dela publike, a nije ni čudno jer je u mladosti veoma držao do svog fizičkog izgleda, za šta je dokaz i fotografija koja kruži društvenim mrežama.

Naime, na jednom poznatom nalogu na Instagramu pojavila se fotografija pevača iz mladosti, na kojoj je polugo, tačnije nije nosio majicu, dok u ruci drži čašu, pretpostavlja se, alkoholnog pića. 

Ni njegova koleginica Nada Topčagić nije ostala imuna na ovo, pa je odmah prokomentarisala i stavila emotikone srca.

Inače, kako se pisalo u domaćim medijima proteklih dana, pevač je navodno bolestan i već neko vreme se bori sa bakterijom koja mu je napala organizam. Marinko je navodno loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izleči.

Marinko Rokvić ATAImages/M. M.
 

Situaciju dodatno pogoršava i to što je Marinko imao operaciju ciste krajem prošle godine, a zatim je dobio i koronu. Sve to ga je u potpunosti iscrpelo i teško se bori sa novim zdravstvenim problemom. Marinko je medijima rekao da je zdravstveno veoma loše, i požalio se da već mesecima vodi bitku s bakterijom, kao i da je zbog zdravstvenog stanja odbio brojne nastupe.

- Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lepo pričamo, izvinite - rekao je Rokvić za "Srpski telegraf".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike