Bikovićeva bivša ponovo "proziva"? Iznela nove detalje: Lako je glumiti dobru osobu! (FOTO)

04.08.2021

17:01 >> 17:11

0

Autor: Marija Mitić

Arina Vološina se opet oglasila na Instagramu nešto širom objavom, a mnogi misle da je ponovo aludirala na svoju bivšu ljubav

Bikovićeva bivša ponovo "proziva"? Iznela nove detalje: Lako je glumiti dobru osobu! (FOTO)
Copyright Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Otkada se bivša devojka Miloša Bikovića, plesačica Arina Vološina oglasila pre nekoliko dana i iznela skandalozne tvrdnje na račun glumca, prašina oko ovog skandala ne jenjava.

Da stvar bude gora, ona se oglasila ponovo nešto širim postom na Instagramu, a mnogi misle da je ponovo aludirala na svoju bivšu ljubav.

Pročitajte još:

– Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti – u životu, s ljudima koji vas vole, a ne zbog filmova – morate biti iskreni, a ne igrati ulogu. Plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici uostalom. Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo – takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost… – poručila je Arina Vološina na kraju dodavši: Bog neka vam sudi!

Arina Vološina Instagram screenshot

Šampionka u plesu je zabranila komentarisanje ispod ove objave, dok je na prethodnoj, koja se ticala glumca, dobila pregršt negativnih komentara korisnika koji su mahom stali u njegovu odbranu.

Podsetimo, Arina je pre nekoliko dana u svojoj objavi glumca optužila da je bio “grub”, “egocentrik” i da se je nadala da u njemu ima bar “malo ljudskosti”.

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno – napisala je Arina na Instagramu i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja – objasnila je Arina.

Po svemu sudeći, Arina je ogorčena na Bikovića, a obraćanje pratiocima je završila sledećim rečima:

– Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana – zaključila je Vološina tada.

Miloš Biković juče se oglasio povodom ovog skandala, takođe putem društvenih mreža gde je istakao da su “bivše” ljubavi sa razlogom bivše, te da će u ovoj situaciji ostati dostojanstven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši – napisao je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike