Stižu prijave za "Beoviziju": Oko 70 izvođača želi na "Pesmu Evrovizije"

03.11.2021

15:47

0

"Megaton produkcija" organizuje konkurs do 1. decembra

Stižu prijave za "Beoviziju": Oko 70 izvođača želi na "Pesmu Evrovizije"
beosong_1_28022020_0083 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Manje od mesec dana ostalo je da se svi zainteresovani prijave na konkurs za muzički festival "Beovizija", koji je raspisala "Megaton produkcija". Kako smo saznali, već se prijavilo oko 70 potencijalnih takmičara među kojima je i pevač Aca Lukas.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel
 

Primamnjive nagrade koje je najavio "Megaton", očigledno je naterala sve one koji su se možda i dvoumili da li da uđu u trku za predstavnika "Pesme Evrovizije", da se ipak prijave na takmičenje. S obzirom na to da su predviđenje novčane nagrade za prvo mesto u visini od 50.000 evra, za drugo 30.000, a za treće 20.000 evra, neka od popularnih muzičkih imena probaće da osim novca, uzmu i nagradu 2022. godine u Italiji u Torinu na "Evroviziji".

Saša Mirković je ispred "Megatona" najavio da će biti organizovane dve polufinalne večeri, kao i finale, a na revijalnom delu učestvovaće pobednici dosadašnjih "Beovizija".

Saša Mirković, Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, ovaj muzički festival dosad je oragnizovala uz licencu Radio-televizija Srbije, tvrdi Mirković. Međutim, Javni servis ima potpuno drugačiji stav, pa su nedavno iz te medijske kuće izjavili da su, takođe, otvorili konkurs.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike