Siguran je u pobedu: Otkriven naziv pesme kojom Aca Lukas želi da dovede Evroviziju ponovo u Srbiju

16.10.2021

21:09

0

Folker je siguran da će moći da osvoji prvo mesto na ovom takmičenju

Siguran je u pobedu: Otkriven naziv pesme kojom Aca Lukas želi da dovede Evroviziju ponovo u Srbiju
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aca Lukas, popularni pevač, nedavno je objavio da želi da predstavlja Srbiju na velikom muzičkom takmičenju "Evrovizija". Kako je izjavljivao, on je spreman da ovo takmičenje ponovo dovede u našu zemlju, pesma je već spremna, a sada je otkriven i njen naziv.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Pesma kojom Aca Lukas želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji nosi naziv "Lepotica". Tekst je napisala Leontina Vukomanović, dok je kompoziciju i aranžman uradio njegov menadžer i producent Saša Mirković, piše Kurir.

Inače, oni su toliko sigurni u pobedu, a pre svega zbog toga što je Aca velika muzička zvezda, kako kod nas u regionu tako i kod publike u dijaspori koja bi glasala za njega.

-  Bitno je što je Aca zvezdetina i cela dijaspora, počev od Evrope do Australije, glasaće za njega. Biće animirani da glasaju. I to ne samo Srbi u dijaspori već i drugi - rekao je Mirković nedavno.

Aca Lukas, 24sedam/Goran Sivački
 

Pre nego što krene na Evroviziju, Lukas će morati da se dokaže pred domaćom publikom, a ukoliko pobedi na našem izboru, gledaćemo ga u maju sledeće godine u Torinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike