Sudbina je tako htela! Luna Đogani priznala da joj se Marko dopadao još kad je imala 11 godina

31.10.2021

14:54

1

Pevačica je objasnila da je svog sadašnjeg supruga pratila još kada je on bio voditelj muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“

Sudbina je tako htela! Luna Đogani priznala da joj se Marko dopadao još kad je imala 11 godina
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani je sudbonosno „da“ izgovorila svom izabraniku Marku Miljkoviću u maju ove godine. Pevačica priznaje da je Marka poznavala još od ranije i to gledajući ga kao voditelja „Zvezda Granda“ i da joj se još i tada dopadao. 

- Imala sam 11 godina kada sam gledala Marka kao voditelja. Da mi je neko rekao da će mi on biti muž i otac mog deteta ne bih verovala. Meni su Marko i Ena Popov tada bili simpatični, bili su lep par iz rijalitija koji je kasnije vodio i „Zvezde Granda“. Znala sam za njega, ali da mi je neko rekao da će život da nas spoji... Eto šta je sudbina, a ja verujem u sudbinu - rekla je Luna, koja ističe da je kruna njihove ljubavi ćerka Mia:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ovo je trebalo ovako da bude, da dođe do ovoga do čega smo danas došli, to je najveće bogatstvo.

Iako se udala za osobu u koju je kao klinka bila zaljubljena, ne krije da bi neke stvari iz prošlosti promenila. 

G.G./ATAImages
 

 

- Ne mogu da vratim vreme, ali bih volela da mogu da ispravim neke stvari kako ne bih povredila moje članove porodice. Ipak, ne može da se poredi moj sadašnji život sa onim prošlim. Biti majka i žena je nešto što ne može da se opiše. Mislim da je majčinstvo došlo u pravi čast, da više ne srljam, Bog mi je poslao bogatstvo koje danas ne mogu da opišem - izjavila je Luna u emisiji „Zvezde Granda - Specijal“.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike