Oplakujemo Halininu smrt: Supruga Aleka Boldvina zabrinuta za glumčevo mentalno zdravlje

31.10.2021

21:52

0

Hilarija Boldvin je u teškim trenucima mužu velika podrška

Oplakujemo Halininu smrt: Supruga Aleka Boldvina zabrinuta za glumčevo mentalno zdravlje
Hilarija i Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Glumac Alek Boldvin našao se u centru medijske pažnje zbog slučajnog ubistva saradnice Haline Hačins na setu tokom snimanja filma „Rust“ („Rđa“). Boldvin je vidno potresen zbog novonastale situacije, a najveća podrška mu je supruga Hilarija Boldvin.

- Volim te i tu sam - napisala je Hilarija u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografiju isprepletenih ruku nje i supruga.

 

 

Od nesrećnog trenutka Hilarija je uz svog supruga, a prilikom davanja izjave medijima o nemilom događaju, ona se nije odvajala od njega. Hilarija je tada odvezla svoju porodicu u Vermont zbog zabrinutosti za mentalno zdravlje svog supruga, navodi New York Post.

- Dovela sam ga ovde jer oplakujemo ​​Halininu smrt. Aleku se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam ograničiti PTSP - izjavila je Hilarija.

Profimedia
 

 

- Pogledajte šta se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo samo zbog tišine - kaže ona i ističe da se njen suprug oseća užasno zbog svega što se dogodilo: 

- Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju - dodala je ona. 

 dok se traži krivac za počinjeno delo, u toku je saslušanje svih onih koji su bili prisutni na setu. Inače, oružarka Hana Gutjerez Rid tvrdi da joj nije jasno kako su pravi meci dospeli na set, te da je naterana da radi dva posla, te da ne može da odgovara za sigurnost oružja. Za sve krivi producente zbog stvaranja nesigurnog okruženja na setu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike