Drama na društvenim mrežama! Trudna Marijana Mićić postala meta hakera (FOTO)

31.10.2021

11:54

0

Niz objava zabrinuo je sve koji je prate, pa su se ujedinili da pomognu voditeljki

Drama na društvenim mrežama! Trudna Marijana Mićić postala meta hakera (FOTO)
Marijana Mićić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica i voditeljka Marijana Mićić našla se na meti hakera na društvenoj mreži Instagram. Brojni pratioci koje je vremenom prikupila zabrinuli su se već posle par sumnjivih objava, pa se i ujedinili ne bi li joj pomogli da vrati svoj profil.

Naime, lik nepoznate devojke bez ikakve poruke ili potpisa isprva je zbunio mnoge, jer Marijana takve poteze do sada nikada nije pravila. Zatim, promenjena joj je i profilna fotografija, kao i zanimanje. Jedno vreme, pisalo je i da je teniski trener.

„Marijanin profil je hakovan... Celo jutro iskače starleta, ničim izazvana... Ovo nije Marijana" - samo su neki u moru komentara fanova koji su rešili da prijavljivanjem profila onemoguće nepoznatoj osobi da dalje koristi voditeljkin Instagram.

Marijana Mićić Instagram screenshot
 

Mićićeva je, inače, nedavno pokrenula lavinu oprečnih komentara onlajn, pošto je pokazala kako se vakcinisala u poodmakloj trudnoći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @micicmarijana

 

Uznemirujuće poruke su joj pristizale sa svih strana, od onih koji ovu njenu odluku nisu podržali i bez obzira na to što je ona istakla da se svakako konsultovala sa svojim lekarom.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike