Đani odgovorio Marijani Mićić na prozivke: Pevač prvi put o snimku na kom pije piće iz nošene cipele

16.08.2021

14:21 >> 15:48

0

Autor: Marija Mitić

Folker tvrdi da mu se ovakve scene ne dešavaju često na nastupima

Đani odgovorio Marijani Mićić na prozivke: Pevač prvi put o snimku na kom pije piće iz nošene cipele
Copyright 24sedam/Twitter/Marijana Mićić @MarijanaMicic/ATAImages/Antonio Ahel

Otkada je u javnosti osvanuo snimak Radiše Trajkovića Đanija na kome na jednom od veselja gde je pevao, ispija piće iz nošene cipele jednog od gostiju, a dok je oko njega gomila novčanica, strasti se ne smiruju. Mnogo je onih kojima je ovaj snimak urnebesno zanimljiv, dok ipak ima i dosta onih koji negativno reaguju na ovaj pevačev postupak.

Prva od poznatih ličnosti, koja je javno iskazala negodovanje zbog spornog snimka, bila je voditeljka i glumica Marijana Mićić koja je folkera u objavi na Tviteru nazvala “muškom prostitutkom” te rekla kako bi ga trebalo uhapsiti.

Đani je sada prvi put prokomentarisao njena pisanja, a zatim otkrio i zašto je to uradio te da li se na njegovim nastupima ova scena često dešava.

– Svako radi ili govori kako treba i misli da je ispravno. Ne dotiču me osude i komentari voditeljki i glumaca. I glumici svašta rade – rekao je Đani i dodao:

– Ne radim to na slavljima stalno, daleko od toga. Pa nisam vam ja dvorska luda koja bi to radila stalno. Bilo je slavlje mog prijatelja i ponela me je emocija, te sam zato to uradio. Uradio sam to za dobrog druga, čista šala i zezanje – izjavio je Đani za Blic.

Podsetimo, Marijana Mićić nije štedela reči kada je ovaj sporni snimak u pitanju.

Printscreen Twitter/ Marijana Mićić

– Ovo je toliko odvratno da treba zakonom zabraniti snimak, a mušku prostituku na kojoj se iživljavaju uhapsiti jer radi za pare – napisala je voditeljka na Tviteru aludirajući na snimak koji kruži društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike