Vodimo abrove majka i ja! Porodična fotografija Slobe Radanovića izazvala najveće emocije (FOTO)

13.09.2021

17:21 >> 17:16

0

Autor: D. Božović

Posle smrti oca, Sloba je svu pažnju usmerio ka Draginji i kad god ima slobodnog vremena on je sa njom

Vodimo abrove majka i ja! Porodična fotografija Slobe Radanovića izazvala najveće emocije (FOTO)
Copyright Printscreen Youtube/Premijera

Slobodan Sloba Radanović je požrtvovan sin, i te kako posvećen svojoj majci Draginji, a o tome svedoče i fotografije koje je objavio na Instagramu. Naime, u sasvim opuštenom izdanju, sin i majka su sedeli ispred porodične kuće i vodili zanimljive razgovore.

Zbog posla kojim se bavi često je odsutan, te su porodični trenuci jako retki i emotivni. Sada je jedna vesela fotografija osvanula na pomenutoj društvenoj mreži i izazvala lavinu komentara i pozitivnih reakcija, te je za samo dva sata, fotografija prikupila skoro 30.000 lajkova.

– Vodimo abrove majka i ja – napisao je Sloba u opisu fotografije, a komentari podrške su se samo nizali.

– „Deca su ogledalo roditelja, evo zašto je Sloba poseban i redak primer ljudine“, „Majka je najveće bogatstvo“, „Divno, jos dugo tako nasmejani bili“, „Bravo, Slobo, tako se poštuje majka“, „Retko je videti ovako iskrene i spontane slike, bilo gde i bilo kada u današnje vreme“, „Predivne slike istinske sreće i radosti – neki su od komentara Slobinih pratilaca.

Posle smrti oca, Sloba je svu pažnju usmerio ka Draginji i kad god ima slobodnog vremena on je sa njom. Nedavno je pevačeva majka operisala kuk, a on je sve vreme bio uz nju i posećivao je u bolnici, brinuo se da joj bude sve potaman.

Podsetimo, Radanoviću je 31. decembra 2019. godine preminuo otac Dušan, a on je iste noći morao da nastupa. Poneo se kao pravi profesionalac, uzeo mikrofon i zapevao, a jednom prilikom je ispričao koliko mu je bilo teško.

– Mnogi misle da sam mali jer sam pevao na dan kada mi je otac preminuo. Opet kažem, stvarno ne bih ni najgorem neprijatelju poželeo da peva na taj dan. I moj otac i majka su mi govorili da treba da nastavim da živim svoj život, ali kad se to desi je ozbiljan šok. Izdržao sam to veče jer sam bio u stanju šoka, tek posle par dana sam shvatio da ga više nema – ispričao je pevač ranije u emisiji „Premijera – vikend specijal”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike