Sestra Luke Jovića je njegova kopija, bolovala je od teške bolesti, a prava je lepotica (FOTO)

28.10.2021

14:02

0

Fudbaler je za stariju sestru i te kako vezan

Sestra Luke Jovića je njegova kopija, bolovala je od teške bolesti, a prava je lepotica (FOTO)
sofija_milosevic_03062021_0043 - Copyright M.M./ATAImages

Fudbaler, Luka Jović važi za velikog džentlmena, oženjen je manekenkom Sofijom Milošević sa kojom ima sina Alekseja, a o njegovom privatnom životu se malo zna. Patrijarhalno vaspitan, porodičan momak, su komentari na njegov račun, a to ništa i ne čudi, s obzirom na to da je i te kako vezan za stariju sestru sa kojom je odrastao i koju čuva kao malo vode na dlanu.

Milijana Jović je Lukina sestra koja ne voli da se eksponira u javnosti. Ono što je i te kako primetno jeste da se njih dvoje i te kako liče. Ranije se u medijima pisalo i da je bolovala od leukemije, što je potreslo čitavu porodicu Jović koja se udruženim snagama borila protiv opasne bolesti. 

 

 

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je Luka svojevremeno.

Na svu sreću, sestra se uspešno izlečila od teške bolesti i polako je počela da živi životom kakav joj i dolikuje.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike